Textiel op rol kopen2024-04-18T12:34:44+00:00
✓ Eigen productiehal
✓ Snelle levering
✓ Beschikken over certificaten

Textiel op rol kopen

Product specificaties:

  • Materiaal: Textiel
  • Lengte: 100 meter
  • Minimum order hoeveelheid: 1 doos

Beschikbare breedtes en hoeveelheden:

Beschikbare kleuren:

Bent u op zoek naar hoogwaardig textiel op rol? Uw zoektocht eindigt hier. Bij Bandfabriek Devos in Kruisem, bij Gent, staan wij in voor al uw textielbehoeften. Wij hebben reeds jaren ervaring in het vak en zijn dan ook experten in alles wat met de textielsector te maken heeft. In onze fabriek voorzien wij bovendien in al uw noden en wensen!

Kom uw textiel op rol bij ons kopen

Bij ons kunt u textiel op rol kopen of u kunt uw gewenste maat laten afsnijden of vouwen. Wij zorgen er steeds voor dat uw maatwerk tot in de puntjes verzorgd is. Doordat wij over een ruim assortiment aan materialen en stoffen beschikken, vindt u vast en zeker wel wat u zoekt. Alle stoffen zijn bovendien beschikbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten. U kunt alvast een kijkje nemen in ons aanbod of u kunt langskomen om de mogelijkheden te bespreken. De gedreven werknemers van ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in textiel en confectie, staan graag voor u klaar en helpen u bij het uitkiezen van de perfecte stof of band.

Bandfabriek devos

Bekijk ons ruime assortiment

Wij bieden een ruim aanbod aan textiel op rol aan die u aan een voordelige prijs kunt kopen. Indien u er niet uitgeraakt welke soort stof of welk product u nodig heeft, contacteert u ons gerust. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar maatwerk? Dat bieden wij ook probleemloos aan! Contacteer ons door te bellen naar +32 (0) 9 384 44 33, door een e-mail te sturen naar info@devosarrotex.com of door ons contactformulier in te vullen.

Go to Top