Automotive

Als bedrijf zijn wij erg actief in de automotive sector. Dit doen wij onder de naam Arrotex. Arrotex is een zusterbedrijf van Bandfabriek Devos, maar staat voor dezelfde waarden. Kwaliteit, snelle service levering en op en top Belgisch.

Onze producten worden momenteel over de hele wereld gebruikt door alle toonaangevende OEM’s.

Onze elastieken die wij leveren in de automobielsector zijn allemaal vlamvertragend behandeld. Er zijn zeer veer verschillende mogelijkheden qua soort en breedte.

Ons tubulair band is verkrijgbaar in verschillende breedtes en wordt gebruikt in de automobielsector.
Naast ons tubulair geweven band, gebruiken onze klanten ook onze gevouwen list pocket.

Onze producten (non-woven, list pocket, katoen, coating tape en keperlint) die wij leveren in de automobielsector worden allemaal versneden of geproduceerd op de breedte die de klant wenst. Deze tapes worden gebruikt in de afwerking van bv een autozetel, dashboard, armsteun,… onder een naad.

Band of elastiek om iets vast te houden zoals reservewiel of uitlaatsysteem. De webband kan ook dienen als grijpmiddel om iets te openen. Kan zowel op rol als op een bepaalde lengte.

Bagagenet

Het bagagenet wordt gebruikt in de zijkant van de koffer om dingen op te bergen. Is verkrijgbaar in verschillende modellen.

Webband die gebruikt wordt in airbagbevestigingssystemen.

Het polyester keperlint is voorzien van kleine gaatjes waardoor het lint makkelijk in 2 kan gevouwen worden.

Brandvertragende klittenband (Hook en Loop) dat voldoet aan  (FAR) Section 25.853 (b) en FMVSS 302. Onze premium FR klittenband is ook verkrijgbaar met een drukgevoelige FR-lijm.

Hoedenplank koord

Het koord dient om de hoedenplank te dragen. Verschillende mogelijkheden.

Handvat

Het handvat is mogelijk in verschillende breedtes en modellen.