Textiel confectie2024-04-18T10:43:59+00:00
✓ Eigen productiehal
✓ Snelle levering
✓ Beschikken over certificaten

Textiel in confectie of op maat gemaakt

Product specificaties:

  • Materiaal: Polypropyleen
  • Lengte: 100 meter
  • Minimum order hoeveelheid: 1 doos

Beschikbare breedtes en hoeveelheden:

Beschikbare kleuren:

Bij Bandfabriek Devos – Arrotex begrijpen we dat textiel in confectie of op maat gemaakt de ruggengraat is van de mode- en textielindustrie. Het speelt een cruciale rol in het definiëren van trends, functionaliteit en duurzaamheid van kleding. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve benaderingen, streven wij ernaar om kwaliteitstextiel te leveren.

Bij ons kunt u textiel in confectie aankopen of op maat laten maken

Wij beschikken over tal van stoffen waaruit u een keuze kunt maken voor zowel het versnijden in biais tot het maken van paspel of vouwen van textiel. Ook indien u zelf uw stof(fen) wilt aanleveren, kunnen wij hiermee aan de slag. Verder zijn wij een verdeler van geweven linten, denk hierbij aan keperlint, klittenband, webband, en nog veel meer. Tot slot is ons familiebedrijf ook sterk in maatwerk.

Bandfabriek devos

Bestel uw textiel in confectie bij ons

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van textiel in confectie of wilt u textiel op maat laten snijden? Dan zit u goed bij ons. U vindt alle materialen die we aanbieden terug op onze website. Bovendien kunt u alvast inspiratie opdoen door meer te lezen over wie we zijn en wat we doen. We kijken alvast uit naar een boeiende samenwerking!

Go to Top