Ritsband op rol kopen2024-04-18T12:32:36+00:00
✓ Eigen productiehal
✓ Snelle levering
✓ Beschikken over certificaten

Ritsband op rol kopen

Product specificaties:

  • Materiaal: Polypropyleen
  • Lengte: 100 meter
  • Minimum order hoeveelheid: 1 doos

Beschikbare breedtes en hoeveelheden:

Beschikbare kleuren:

Wilt u graag ritsband op rol kopen? Dan zit u goed bij Bandfabriek Devos uit Kruisem, bij Gent. Deze ritsband wordt voornamelijk gebruikt in jassen of andere kledingstukken. Ook voor tassen, tenten, hoezen, bootkappen en nog veel meer is de ritsband die u bij ons op rol kunt kopen, ideaal!

Ritsband op rol kan u gebruiken voor verschillende toepassingen

Bent u al langer op zoek naar degelijke en stevige ritsband die u op rol kunt kopen? Dan zijn wij dé perfecte partner in textiel voor u. Bij ons kunt u ritsband vinden die u kunt gebruiken indien u bijvoorbeeld werkkledij wilt laten maken, voor in de zorgsector of beschermkledij in andere industrieën. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring in de textielsector, van het vouwen tot het verkopen op rol en het snijden ervan. Door onze productiehal kunnen wij bovendien al uw producten naar uw wensen en behoeften vervaardigen. U kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor al uw maatwerk!

Bandfabriek devos

Koop uw ritsband bij ons

Bij ons kunt u ritsband op rol kopen van de allerhoogste kwaliteit. Bent u verder nog op zoek naar iets anders, zoals klittenband op rol of reflectiebanden? Kijk gerust in ons uitgebreide aanbod. Indien u nog vragen heeft over onze producten, zoals een paspel, aarzelt u niet om contact op te nemen met ons. Dat doet u door te bellen naar +32 (0) 9 384 44 33, door een e-mail te sturen naar info@devosarrotex.com of door ons contactformulier in te vullen.

Go to Top